PROAKTIF (Önsel-Herhangi bir olay olmadan önce) BAKIM HİZMETLERİ
Bu hizmetteki ana amacımız yapınızı sürekli olarak gözlemlemek, gerekli unsurların bakımını yapmak ve olabilecek sorunları önceden öngörerek gerekli tedbirleri almaktır. Böylelikle daha düşük bakım ve hizmet maliyetleri ile sistemlerinizin sürekli ve sorunsuz çalışması sağlanır.
Febris Bilişim Proaktif Bakım Hizmetleri, Reaktif Bakım Hizmetleri kapsamında sunulan çeşitli hizmetlerin üzerine geliştirilmiştir ve Proaktif Bakım Hizmetleri en önemli özelliklerinden bazıları aşağıda sıralanmıştır.
- Gelişmiş teknik yanıt: Müşteriler, Febris Bilişim Çözüm Merkezi’ne doğrudan erişebilecek ve olay yönetimini ele alan teknoloji çözümü uzmanlarına da hızlıca bağlana bileceklerdir. Febris Bilişim Proaktif Bakım Hizmetleri’nin en öneli unsurlarından biri bir müşterinin başlatmış olduğu her bir olay çağrısı için bir Febris Bilişim Teknik Müşteri Temsilcisi’nin atanmasıdır. Teknik Müşteri Temsilcisi, her bir sorunu nihai olarak çözümlenene dek takip eder ve bir sorun için daha üst seviyede bir desteğe veya diğer iş ortaklarına ihtiyaç olunması halinde de müşterinin tek irtibat noktası olarak hareket eder.
- Proaktif sorun engelleme: Febris Bilişim, sorunların önlenmesinde ilk adım olarak müşterilerin sistemlerini yeni donanım yazılımları ve yazılım patch ve güncellemeleriyle güncel tutmalarına yardımcı olmaktadır. Ayrıca performansta soruna ya da kesintiye neden olmadan önce sorunları tespit edip düzeltebilmektedir
- Uzaktan izleme ve destek: Febris Bilişim Proaktif Bakım Hizmetleri bir çok destek aracı ve teknolojisinden de faydalanır. Bunların en önemlisi, ve Febris Bilişim Proaktif Bakım Hizmetlerinin öncelikli bileşeni olan Remote Support’tur. Remote Support Teknolojisi, donanımların durumu ve performansını 24×7 takip eder, kaydeder ve bu kayıtları da olası sorunları belirlemelerine ve çözümleri de hızlıca uygulamalarına yardımcı olması için destek profesyonellerine iletir. Febris Bilişim’in geçmişteki deneyimleri ve Remote Support ile çözüme ulaşma sürelerinde yüzde 40’lık bir azalma görülmüştür.